Tietoa meistä

Priima Salesin taustalla on rautaista myyntiosaamista lukuisilta eri aloilta ja erikokoisten yritysten parista. Hyödynnämme vahvaa verkostoamme, uusimpia teknologioita ja työkaluja sekä myyjiemme vahvaa ammattitaitoa, jotta voimme tuottaa juuri teille sopivan ratkaisun. Toiminnassamme yhdistyy vankka myyntikokemus ja intohimo myyntityötä kohtaan.

Toimintamme keskiössä ovat laatu, joustavuus ja asiakaslähtöisyys. Yrittäjinä ja myynnin ammattilaisina tiedostamme myyntiin liittyvät haasteet ja lainalaisuudet. Jokainen asiakkaamme on meille erityinen ja tärkeä: tarjoamme räätälöidyn myyntiratkaisun asiakkaan toiveiden ja tilanteen mukaisesti. Pitkäjänteinen yhteistyö on meille tärkeää ja haluamme olla strateginen myyntikumppani, joka auttaa viemään yrityksenne seuraavalle tasolle.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus myyntityöstä, asiakaskokemuksen rakentamisesta ja yrittäjyydestä. Tiedämme myyntiin liittyvät sudenkuopat ja haluamme auttaa asiakkaitamme väistämään ne ja tekemään laadukasta ja tuloksellista myyntityötä ensimmäisestä asiakaskontaktista alkaen.

Miten homma toimii?